Kundreferenser

Lukas och Jeanette anmälde sig till vardagslydnad del 1 hösten 2018. Lukas en ung Border Collie på ca 6 månader, som hade svårt att fokusera och var mer intresserad av andra hundar och blev lätt frustrerad. Man såg tidigt en tydlig skillnad när matte la fokus på att belöna och förstärka kontakten och att avleda honom i tid. Det är så roligt att se vad skillnad så lite kan göra, med rätt verktyg och sinnesstämning kan man komma långt.
Så här skriver Jeanette efter avslutat del 1 Vardagslydnad.

Jag och min border collie valp Lukas är väldigt tacksam över valpkursen på grund av att Sara ser varje enskild individs behov och träning. Ser fram emot fortsättningskursen. Jag rekommenderar Sara för hon fokuserar på vad som är grundläggande när det gäller valpträning och vardagslydnad

Jeanette Ljunggren med Lukas

Fler kundreferenser

Anna-Lena Sundlin med Frodo

Jag och min riesenhanne Frodo kan verkligen rekommendera privatträning med Sara. Hon är tydlig och pedagogisk och lyckas på ett mjukt och lekfullt sätt kommunicera med både hundar och människor - En kombination som ger resultat!


Ankie Lindblad med Bruno 

Vi var jättenöjda med valpkursen! 6 år senare använder vi fortfarande vissa kommandon och tricks som Bruno lärde sig på kursen. Sara är en lugn och tålmodig instruktör och vi rekommenderar varmt hennes kurser! 

Ylva Virgin med Siri

Utomordentlig genomtänkt kurs, pedagogisk för oss hundförare  förmedlas samspel med våra hundar för att nå de mål vi önskar . 

Jag rekommenderar Hundinstruktör Sara Neogard Mysslä´s Hundkurser.