Lydnadskurser/Privatträningar

Vardagslydnad del 1

Lydnadskursen för dig med valp/unghund eller hund som inte tidigare gått kurs. Valpen är välkommen från 3 månaders ålder då den fått sina vaccinationer och jag vänder mig till er som med era hundar befinner er i ex. Visby eller någon annan del av Gotland.

Kursen är fördelad på 5 tillfällen och kostar 950:- inkl kursmaterial och fika

4-6 hundar per lydnadskurs för att alla skall få tid och plats.

Höstens kurser är fulla och i gång.

Nästa kursstart planeras starta Mars 2020

Kursinnehåll

Kontakt, Stopp, Hantering och Inkallning

I mina vardagslydnads kurser del 1 och 2 är det dessa bitar jag lägger mycket fokus på. Efter dessa två kurser bör ni och eran hund ha en bra grund att stå på, en god relation med stort samarbete i samspel och samförstånd.

Vid varje kurstillfälle går vi genom en grundsten och bra övningar att göra. Vi kommer även prata om hundars inlärning, att belöna rätt, vad som formar hundens individ, olika faser i hundens liv, aktivering mm

Praktiska övningar

  • Kontakt och följsamhet
  • Inkallning
  • Sitt
  • Ligg
  • Koppelträning
  • Förbud
  • Stanna/stopp
  • Passivitet
  • Hantering
  • Lek och aktivering


 Vardagslydnad del 2 .

Under del 2 jobbar vi vidare med kontakt och följsamhet, vi börjar lita mer på hunden och vår relation. Vi lägger fokus på de fyra grundstenarna, den praktiska träningen tar mer tid, efteråt fikar vi och går igenom hur träningen gått för varje hund och vad man behöver träna lite extra på hemma. Efter avlutat del 2 får hunden/ägaren göra ett mindre test och får sen diplom.

Kursen är fördelad på 5 tillfällen och kostar 950:- 

.

PRIVATTRÄNING

Privatträningar passar de flesta väldigt bra, man får egen tid med instruktören och får en väldigt individ anpassad träningsplan.

Jag rekommenderar att vi träffas vid minst tre tillfällen. Första tillfället får jag en chans att utvärdera eran hund , söker ni för ett särskilt bekymmer, så kollar vi givetvis på det redan första gången.  Ni får mitt kurshäfte med alla de övningar jag har på mina kurser och  jag visar er de första i kontakt och följsamhet.  Därefter jobbar vi med en individuellt anpassad plan för just er hund de andra två tillfällena. 

I höst/vinter kan jag erbjuda privatträningar på vardagar och bokar man in tre tillfällen är det halva priset på det tredje. 

Tveka inte att kontakta mig för privatträningar.

Privatträning 450:- /tillfället  boka 3 tillfällen för 1125:-

 bilavgift vid hembesök tillkommer 18:-/mil   


Specialkurser

Kurserna startar upp när det finns tillräckligt många intresseanmälningar! .

Aktivering: inriktning spår och nosarbete 

Testa viltspår och få tips på olika former av nosaktiveringar som är lätta att få in i vardagen med hunden. Att bjuda hunden på aktivering stärker er relation och du får en mer nöjd och lugn hund.

4 gånger 950 :- 

Höstens kurs är full ny kurs planeras starta i vår 2020

Inkallning: 1 halvdagar 400:- 

Finslipa på inkallningen med roliga övningar och tips. En hund som snabbt och glatt kommer när ni ropar oavsett störning!
Befinner du dig i ex. Visby eller någon annanstans på Gotland? Varmt välkommen hit till Mysslä's Hundkurser på lydnadskurs!